AcasăComunitățiEvenimenteROTV Valencia: O nouă...

ROTV Valencia: O nouă etapă în televiziunea românească independentă din Spania

ROTV Valencia, un post de televiziune în limba română independent, cu sediul în Spania și emisie online, anunță cu entuziasm începutul unui proiect ambițios care vizează să aducă o ofertă diversificată de conținut și să consolideze legătura dintre comunitatea românească și telespectatorii spanioli interesați de România și cultura românească.

În cadrul Programului de finanțare nerambursabilă 2023 a Departamentului Pentru Românii de Pretutindeni, ROTV Valencia a semnat un contract în valoare de 237.312,00 lei pentru a implementa proiectul “ROTV Valencia – mai aproape de tine!”. Proiectul are ca scop crearea unui spațiu informațional și cultural unic în care valorile românești să circule nestingherit.

Finanțat de Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, proiectul ROTV Valencia va investi în achiziționarea de echipamente și dotări necesare, angajarea de personal specializat, stabilirea de programe noi și realizarea unei grile de emisiuni captivante. În același timp, va fi pus accentul pe promovare și diseminare pentru a atrage publicul interesat și pentru a asigura o vizibilitate corespunzătoare în rândul audienței.

Obiectivele principale ale proiectului ROTV Valencia pentru perioada 01 iunie 2023 – 31 decembrie 2023 sunt îndrăznețe și cuprind două grupuri țintă: comunitatea românească și telespectatorii spanioli interesați de România și cultura românească.

Pentru comunitatea românească, ROTV Valencia își propune să răspundă nevoii continue de comunicare cu societatea de origine și să faciliteze contactul cu limba și cultura românească în scopul exersării și îmbunătățirii comunicării, a interiorizării valorilor culturii românești și a menținerii legăturilor afective și culturale cu România. De asemenea, proiectul își propune să creeze o punte de legătură între românii plecați în străinătate și patria-mamă.

În ceea ce privește telespectatorii spanioli, ROTV Valencia urmărește să ofere o sursă de informare viabilă pentru persoanele de altă naționalitate care doresc să cunoască limba, cultura, obiceiurile și tradițiile românești.

Prin atingerea acestor obiective, proiectul ROTV Valencia își propune să asigure o emisie proprie de cel puțin 5 ore săptămânal și să dezvolte cel puțin 3 emisiuni-programe proprii care să acopere nevoile specifice ale grupurilor țintă.

Echipa ROTV Valencia se angajează să ofere conținut de calitate, informativ și distractiv, care să satisfacă nevoile și așteptările publicului său divers. Prin intermediul platformelor existente, precum pagina de Facebook și prin noile conturi de social media, ROTV Valencia va ține publicul la curent cu fiecare etapă a proiectului și va facilita comunicarea directă cu telespectatorii săi.

Pentru mai multe informații și pentru a fi la curent cu noutățile proiectului ROTV Valencia, vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook – https://www.facebook.com/ROTVValencia – și să ne contactați la adresa de e-mail: contact@rotvvalencia.es.


Despre ROTV Valencia:

ROTV Valencia este un post de televiziune în limba română independent, care emite din Spania, de pe un server online propriu, și se adresează atât comunității românești, cât și telespectatorilor spanioli interesați de România și cultura românească.

Cu un nou format și orientare sub conducerea Ancăi Mariana Albert, canalul își propune să fie un spațiu de informare și divertisment pentru toți cei interesați de valorile românești.


“ROTV Valencia – mai aproape de tine!” – un proiect finanțat de Departamentul pentru Românii de Pretutindeni

Parteneri proiect:

- Publicitate -

spot_img

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

De același autor

Ucraina și Rusia – diferențe culturale și o istorie comună

În partea a doua a acestei scurte cercetări legată de diferențele...

Solidaritatea schimbă vieți!

RO Solidaritate este o asociație non-profit care are sub aripa sa...

Concurență acerbă pe piața de telefonie mobilă din Spania

Aproximativ 50 de operatori își împart la această oră piața de...

- Sponsorii noștri -

spot_img

Citește și

Ucraina și Rusia – diferențe culturale și o istorie comună

În partea a doua a acestei scurte cercetări legată de diferențele culturale dintre Rusia și Ucraina vom ajunge la, de fapt, niște similitudini. Dar nu, nu cu Rusia, ci cu câteva locații vecine Rusiei. Istoria se rostogolește în timp și ne învață că relațiile de putere sunt date...

Solidaritatea schimbă vieți!

RO Solidaritate este o asociație non-profit care are sub aripa sa protectoare peste 500 de copii din România. Această organizație, creată de un grup de români din Franta în 2019, crează, dezvoltă și implementează un program de educație non-formală prin ateliere în patru domenii de activitate diferite...

Ucraina nu e Rusia! Diferențe culturale între cele două țări și cât de importantă este limba ucraineană în conflict

În gândirea „populară” și dezinformată din România limba ucraineană este pusă în aceeași familie cu rusa datorită unor paradigme politice și culturale pe care trebuie să învățăm să le depășim. Cea mai puternică armă a regimului lui Putin (îndoctrinarea) a mers mână în mână cu lipsa de...

Concurență acerbă pe piața de telefonie mobilă din Spania

Aproximativ 50 de operatori își împart la această oră piața de telefonie mobilă din Spania. În lupta cu concurența, operatorii mari creează sau achiziționează alte mărci pentru a-și extinde grupul țintă. Pentru un nou venit în Spania este important de știut care sunt principalii operatori de servicii...

Nu toți am știut, nu toți suntem vinovați, nu suntem toți la fel

Acestea sunt doar trei dintre formulele prin care experții în manipulare ai oricărei puteri creează tactici de diversiune pentru a-și ascunde vinovățiile și responsabilitățile. Un editorial de Ciprian Mihali, pentru PRESShub Este un miracol că acest stat mai funcționează: de zeci de ani el este confiscat de rețelele private...

Ororile ascunse ale sistemului de îngrijire pentru persoanele vulnerabile din România: Exploatare, sechestrare și dispreț față de suferința umană

Din emisiunea lui Dragoș Pătraru, la care au fost invitați jurnaliștii Ovidiu Vanghele și Bianca Albu, am aflat mai multe informații decât voiam să aflu despre „loturi” și practicile generalizate ale unui stat care nu înțelege nimic din ceea ce înseamnă serviciile sociale. Sunt două probleme diferite aici. Una...